Bentley is the shit...

image34

Bio i kväll...

Det har varit en jobbig vecka på många sätt, och vad passar då bättre som belöning än en middag och biokväll tillsammans med sitt hjärta?
Vi ska se något så vuxet och romantiskt som Shrek den tredje, och i ärlighetens namn ska det bli jätteskönt att få koppla bort tankarna en stund med något så okomplicerat som ett grönt monster i sagoskogen...


Jag gjorde det!

Kunde inte låta bli... Burberry Prorsum-halsduken är min! Fast jag tror nog att jag inte kommer att få ha den helt i fred... En viss älskling såg nämligen misstänkt nöjd ut när han fick se den. :P

Varm, 100% cashmere och snygg. Kan det bli bättre?

image33

Sarah Jessica Parker...

image32
Bild People

Jag kan inte sluta fashineras av SJP, för även om (OBS min egen personliga uppfattning) jag inte tycker att hon på något sätt är sådär vansinnigt snygg, så har hon en utstrålning och en stil som får en att fullständigt tappa andan...
Hon är alltid snyggt och kvinnligt klädd och ser så oförskämt fräsh ut att jag blir grööön av avund!

Hennes eget märke BITTEN gör i alla fall inte mig besviken. Höstens kollektion innehåller det ena snygga, stilrena basplagget efter det andra. Synd (tur?!) att det inte finns att köpa i Sverige.

Jag önskar önskar önskar!

Jag tror jag skulle bli mycket lyckligare med den här väskan på min avel. Jag tror att alla problem i världen skulle försvinna med den här väskan på min axel. Ja för HUR skulle man kunna vara olycklig med denna väska på sin axel??!
Jag önskar önskar önskar att den bara kunde bli min. Min NUU!

image30

Höstdagjämning...

...idag. Dagen och natten är lika lång idag och det märks verkligen om kvällarna att det blir mörkare nu!

Jag och lillvovvan har varit ute på promenix i skogen och andats höstluft och lika höstiga skogsdofter i en hel timme. Mysigt!
Fick ett städryck i förmiddags och rensade alla skåp och garderober och kom fram till att jag nog skulle kunna öppna en butik med alla prylar jag inte behöver eller använder. Ska faktiskt försöka sälja lite och det jag inte blir av med kanske man kan ge till mer behövande på något sätt...

Nu blir det äpple och kanelte, fleecefilt, bra bok och söt vovva i soffan! Mys! 

image29

Blåa skjortan...

...är min!

Skjortan är ur Kate Moss-kollektionenTop Shop och precis vad jag letat efter.
Den är så där lagom oversize, härlig modell, 100% bomull och perfekt till ett par jeans, leggings, med eller utan skärp i midjan, med ett par snygga höga stövlar, pumps eller ballerinor... you name it!

Jag är så himla nöjd och tror minsann att denna kommer att användas flitigt! Just got to love it!

image32

Nyshoppat

Dessa örhängen fast i silver och grått ur Pilgrims höstkollektion Autumns Finest fick följa med mig hem idag.
Små, söta och väldigt enkla. Som hittat!

Isa inspirerar

Jag älskar Isabelle Normans illustrationer och motiv! Jag har följt hennes blogg (nästan) sedan starten och föll direkt för retro-stilen och de roliga och varma illustrationerna.
Sedan ett år tillbaka har hon en shop där man kan köpa färdiga illustrationer, eller varför inte vara med och designa sin egen?

Motivet nedan är i alla fall en som skulle passa finfint i mitt kök, och risken finns ju att den och ett gäng andra illisar signerade Isa får göra sällskap hem till mig inom en snar framtid... ♥


image31
Illustration av Isabelle Norman

Höstmys hemma

Jag är så himla sugen på att uppdatera lite hemma. På MIO finns det som vanligt så vansinnigt mycket tok-fin inredning.


image29
Vardagsrum helt i min smak.


image30
Påslakansetet Rialto är som designat efter vårat sovrum!


Höstens trender på aftonbladet.se

Hittade den här outfiten på aftonbladet.se och blev fullständigt förälskad. Så enkel men ändå klassisk och snygg!
Älskar den stickade långkoftan till det svarta. Galet fint! ♥

image28

Bilder från
aftonbladet.se

Nödvändigt ont

Trött som jag är på att ständigt bli blöt om fötterna när jag är ute med hunden, hästen, på promenad i skogen osv har jag nu investerat i ett par gummistövlar.
Inspirationen kommer från bl.a. Kelly och Engla som bloggat om just dessa stövlar från Viking. Finns hos Have2Have och kostar 450 kr.

Dessvärre är jag inget stort fan av just gummistövlar... Det får vara hur inne det vill. Det är bara inte jag. Men jag måste faktiskt erkänna att jag tycker de här var lite fina. Lite fina (dvs mindre fula).

Nu är de i alla fall på väg hem till mig så jag slipper vara blöt och kall om fötterna.

image27

Beställa eller inte?

image25
 

Jag är i stort behov av en pennkjol att ha på jobbet. Hittills har jag inte hittat något jag gillar, men så hittade jag den här från Asos...
Tror den kan bli rätt bra faktiskt. Gillar detaljerna med det blanka materialet och knapparna som nog kan göra en annars rätt stel outfit lite mer spännande. Misstänker att jag kommer ångra mig bittert om jag inte köper den.
379 kr kostar den och är i bomull. Kap?

Chanel Chance

image24

Min papi är väldigt bra att ha ibland.
Idag blev det cappucino i Hötorgshallen och så överraskade han mig med min älsklingsparfym i söt förpackning; Chanel Chance. ♥

Tack papi!

Make Up Store

image31


Jag erkänner. Jag är nog allt lite kär i Make Up Stores fina förpackningar.
Att gå in i en Make Up Store-butik är som att gå in i en godisaffär. Mycket snyggt!

Idag blev det ett läppglans i en korallnyans och en mascara till samlingen. Inte världens roligaste investering kanske, -men snyggt i sminkväskan!

  

Mauricio Alejo berör mig

Snubblade över en blogg och fann den här bilden tagen av Mauricio Alejo.
Jag kan bara inte låta bli att fashineras.
I like it! ♥


image17

iPhone

Eftersom min SonyEricsson W850i har hängt med ett tag nu och till råga på allt inte på något sätt levt ett lätt liv, börjar det bli dags att se sig om efter en ny mobil... Men det är verkligen inte lätt.
Jag är inte något teknik-freak egentligen. Viktigt är att den är snygg och framför allt fungerar.

Pappa tycker jag ska vänta lite och köpa en iPhone. Fast jag är mest sugen på en SonyEricsson. Fast om jag ska vara ärlig så tycker jag att alla SE som finns nu är galet tråkiga. iPhone känns fräsht. Rätt snygg också. Kanske...

image16

Nyshoppat

Brukar verkligen inte shoppa på nätet speciellt ofta, och enda gången jag handlat något från H&M webbutik så blev jag rätt så missnöjd faktiskt. Det är dessutom liksom inte lika kul att inte få känna och prova först... Mycket roligare att shoppa i butik tycker jag!

Men nu är det gjort!

Det blev en naturvit tunika, en svart sjal (en till!), ett enkelt svart linne i bomull och ett par svarta skinnhandskar med flätade detaljer och öljetter som jag föll så pladask för och helt enkelt inte kunde motstå.
Känns ju liksom inte att det kan gå så fel, inga komplicerade varor direkt och jag hoppas verkligen jag blir nöjd den här gången.

          

Tänk om...

...jag hade varit lite smart förra året och investerat i dessa svarta skinnstövlar från Michael Kors. Just precis dem som Engla köpte.
De är så osannolikt snygga, klassiska, stilrena och ja... det finns inte ord. Perfekta, minst sagt!

Jag har vänt ut och in på stan, gått igenom alla butiker på nätet, fingranskat Tradera och Ebay men jag har verkligen inte hittat något som kan mäta sig med de från Kors.

Att de sedan är som gjorda för att bäras till en Mulberry Bayswater gör ju inte saken lättare.
Tusan också. Jag vill ha!

image10Mulberry Bayswater


Jag älskar hösten

Hösten är till och med min favoritårstid.

Jag vet inte vad det är med hösten som jag älskar mest egentligen...  De soliga, iskalla och klara dagarna med alla vackra färger. Eller när det blåser och regnar (om man får vara inne, ta ett varmt bad, eller krypa ihop under en filt men en kopp vaniljte och en bra bok). Eller bara att det är så skönt när hösten kommer eftersom man äntligen slipper gå och oroa sig för att sommaren ska ta slut...

Första inlägget

Det här är min blogg.

Inte för att jag vet varför jag gör det här. Men om jag tänker efter lite så skulle jag nog vilja att min blogg blev ett  eget litet utrymme här i världen där jag kan samla och spara saker som jag tycker om.
Bara helt enkelt.

Fast man vet ju aldrig...

RSS 2.0